Preduzeće „GreenDeal“ d.o.o (Srbija, Čantavir) je proširila sistem elektronskih etiketa Pricer.

Na osnovu kojih kriteriuma ste izabrali odgovarajuće rešenje za isticanje cena, ko vam je u tome pomogao?

Astrid Kelemen: Naša poslovna filozofija je „kvalitet našim kupcima“ koja se temelji na kvalitetu artikala, ljubazan pristup naših kolega i na sam izgled prodajnog prostora. Od početka smo tražili rešenje za ekonomičan, dinamičan, i fleksibilan prikaz cena na policama u prodajnom prostoru, koji se sa lakoćom može integrisati sa prodajnim sistemom (Bus Computers ERP). Relativno brzo smo pronašli grupaciju „Szintezis Informatički“ d.o.o (iz Mađarske) koja zastupa švedsku firmu „Pricer“ i njihovo rešenje digitalnih etiketa za isticanje cena u Centralnoj Evropi i Balkanskom Regionu. Nakon prve prezentacije Pricerovog sistema došli smo do zaključka, da smo pronašli rešenje i kompaniju koja 100% ispunjava naša očekivanja, koja je spremna da za kratko vreme instalira potpuno pouzdan sistem digitalnih etiketa.

Kako je sistem instaliran?

Astrid Kelemen: Nakon završetka radova na renoviranju našeg prodajnog prostora, kada su rafovi i police bili spremni za isticanje cena, stručnjaci Szinteziša su za svega nekoliko sati instalirali ceo Pricerov sistem. Rukovanje ovog rešenja i njenu upotrebu smo vrlo brzo s lakoćom savladali. Sistem od otvaranja prodavnice (septembar 2019) radi bez ikakvih grešaka.

Zašto je ovaj sistem koristan za vas?

Astrid Kelemen: Od početka njene primene sistem je više puta dokazao koliko je bila korisna odluka implementirati Pricer električne etikete, koje u potpunosti rasterećuju zaposleno osoblje od isticanje cena na rafovima i policama. Proces je potpuno automatizovan i pouzdan. Promenu cena i dodatnih informacija o artiklima treba izvršiti samo u prodajnom softveru. ERP sistem Bus Computersa i Pricerov program su u stalnoj interakciji putem interfacea. Za nas je najveća prednost automatizovana dvosmerna komunikacija između postavljenih etiketa za isticanje cena i IT sistema. Zahvaljujući tome možemo biti 100% sigurni da su cene i dodatne informacije uvek usklađeni na samim etiketama i u fiskalnim kasama.

Kakvi su vaši utisci uvezi digitalnih etiketa za isticanje cena?

Astrid Kelemen: Oduševljeni smo činjenicom da se u prethodnom periodu povećao promet, broj kupac se neprestano povećava. Uspevamo da kontinualno proširujemo asortiman naše ponude što je dovelo do potrebe proširivanja samog prodajnog prostora. Ove godine planiramo proširiti sistem digitalnih etiketa na neka nova odeljenja. Na osnovu dosadašnjih iskustava koristeći Pricerov sistem možemo uštedeti mnogo vremena i energije radne snage, koje se usmerava ka posluživanju kupaca što dovodi do zadovoljnijih potrošača, odnosno više novca. Od posetilaca prodavnice dobijamo pozitivne reakcije, primera radi mnogi su pohvalili moderan izgled, preglednost i detaljnost etiketa koje se tiču dodatnih inforamcija o proizvodima. Što kupcima znatno olakšava donošenje odluke o kupovini.

Da li biste sistem elektronskih cena preporučili ostalim profesionalnim partnerima?

Astrid Kelemen: Trudimo se da u prodavnici posetioci, zaposleni, kao i dva kućna papagaja :) rado provode svoje vreme. Toj atmosferi u velikoj meri doprinosi Pricerov inovativni sistem elektronskih cena. Mi smo jako zadovojni sa Pricerovim sistemom, i sa dobrim srcem preporučujemo svim prodavnicama, kojima je isto jako važno efikasno posluživanje.

Dodatne informacije: www.pricer.rs