Apoteka

Na žalost se ni malo ne razumemo u farmaciju, ali se i te kako razumemo u inforamtiku!

Sistem otvorenih rafova je sve popularniji kod farmaceuta i njihovih potrošača, međutim one predstavljaju dosad ne viđeno opterećenje za osoblje apoteka postavljajući nove zadatke za rešavanje.

Sa instalacijom PRICER-ovih električnih etiketa za označavanje polica rešava se problematično isticanje cena kod otvorenih rafova u prodajnom prostoru apoteka.

Farmaceuti ne treba da se bave sa isticanjem etiketa kod artikala

Zaposleni se oslobađaju od zadataka ažuriranja cene jer pomoću PRICER sistema za samo nekoliko minuta možete zameniti cenu (ili dodatne informacije) svakog artikla u apoteci.

Jednostavno je bolje

Cene na rafovima i cene u kasama će se slagati u svakom slučaju, pomoću PRICER sistema na ovaj način mogu da se izbegnu razne Inspekcijske kazne (milioni dinara) kao i neprijatne reklamacije potrošača.

Pružite dodatne informacije

PRICER elektronske etikete ubrzavaju donošenje odluke kod potrošača u odnosu na klasične etikete! Na jednoj PRICER etiketi mogu se pokazati mnogobrojne informacije zahvaljujući zamenljivom ekranu, na primer istaknuta cena može da se prikaže u drugim valutama. Zahvaljujući opcionalnoj NFC tehnologiji vaši potrošači mogu da dođu do dodatnih informacija o proizvodu pomoću svojih mobilnih telefona (primera radi u specifikaciji alergenata koje sadrži dati artikal, uputstvo za upotrebu itd), mogu da se prebace na web prezentaciju datog proizvoda ili web prodavnicu apoteke.

Moderan izgled veći promet

Sa PRICER sistemom električnih etiketa ne dobijate samo etiketu već i inovativnu marketing alatku! PRICER-ove elektronske etikete u promotivnoj traci sa treptajućim svetlom mogu da privlače pažnju na artikle koji su na akciji.

Daljinski upravljač je pomoć pri operativnom radu

Pametni daljinski uravljač koji može da se odabere uz PRICER elektronske etikete u velikome pomaže operativne aktivnosti osoblja apoteke. Ova specijalna alatka daje veliko olakšanje u sastavljanju specifikacija otvorenih narudžbi kao i proveru stanja na zalihama, odnosno za prikazivanje izgleda i drugih informacija koje poboljšavaju prodaju. Svaka informacija je dostupna za par trenutaka koja je sadržana u programu apoteke.