Benzinska pumpa

Podignite poslovanje vaše pumpne stanice na viši nivo, ažurirajte sve cene u ponudi samo jednim klikom!

Više valuta, promenljivi kursevi

Prikažite cene u više valuta na jednoj etiketi! Konstantno ažuriranje cena zbog čestih promena kurseva su prošlost, pomoću Pricer električnih etiketa se cene iskazane u raznim valutama mogu ažurirati prema važećem kursu date valute sa jednim klikom.

Fleksibilnost pri formiranju cena

Podignite vaše cene praznicima ili tokom noći kada su druge prodavnice zatvorene (zbog viših troškova radne snage)! Planirate brze i kratke akcije na određene artikle? Želite da uvedete Happy Hour kampanju? Pomoću Pricer elektronskih etiketa možete čak i da automatizujete promene cena!

Centralna kontrola

U slučaju mreže pumpnih stanica možete cene dostavljati na pumpne stanice centralizovano, pri tom dobijate povratne informacije od svih pumpi o izvršenom ažuriranju cena. Pomoću centralizovane kontrole možete da proveravate rad svojih zaposlenih, saznaće se koliko etiketa nisu postavili u prodajni prostor.

Jedan sistem za mnoga rešenja

Grafičke i segmentne elektronske etikete u okviru Pricer sistema funkcionišu pod jedinstvenom infrastrukturom. Koristite grafičke etikete u sendvič baru, kako bi ste prikazali sastojke ili sadržane alergene. Etikete mogu da se primenjuju u hlađenom prostoru do -30 stepeni, tako da se mogu postaviti i u hladnjačama sladoleda ili kod samih pumpnih automata.

Preciznost i efikasnost

Osoblje pumpne stanice od sad ne mora provoditi duge sate pored rafova, sa Pricer elektronskim etiketama možete jednim klikom ažurirati sve cene. O izvršenom ažuriranju cena dobijate povratnu informaciju od svake etikete tako da sve greške mogu u potpunosti eliminisati. Vaše osoblje napokon može maksimalno da se posveti posluživanju potrošača.

Daljinski upravljač je pomoć pri operativnom radu

Uz sistem se može naručiti daljinski upravljač, koji se može programirati, njena glavna funkcija je očitavanje dodatnih informacija sadržanih na etiketama. Pruža olakšanje zaposlenim radnicima pri operativnom radu, pomoću istog mogu doći do raznih informacija o proizvodu kao što su spiskovi otvorenih narudžbi, Facing, ili drugi podaci do kojih može da se dođe preko ERP sistema ili sistema za praćenje zaliha.