Retail

Zašto bi ste suvišno troškarili vaše resurse prilikom isticanja cena, kada možete jednim pritiskom na dugme da se rešite svih neprijatnosti?

Odaberite sistem budućnosti PRICER-ov sistem električnih etketa koje se u potpunodti mogu integrisati sa kasa sistemom!

Teško vam je da kontrolišete mnogobrojne promene cena?

Na mnoge proizvode se ne postave etikete sa novim cenama? Da bi se promenile cene na 500 artikala, potrebno je 3 sata za 5 zaposlenih u proseku. Pricer ovaj zadatak rešava bez zaposlenih za svega dva minuta uz proveru ažuriranja! Velika prednost Pricer sistema električnih etiketa je što pod istom infrastrukturom upravlja grafičnim i segmentnim etiketama, tako da unapređenje sistema takođe neće predstavljati problem.

Želite na kraju dana da formirate popuste na određene artikle?

Nema problema, rešava se jednim pritiskom na taster, čak i unapred programirano, bez intervencije korisnika, naime Pricer sistem je u mogućnosti da ažurira cene na 100 hiljada etiketa za sat vremena.

Želeli bi ste da povećate svoj promet u toku dana "kada inače niko ne kupuje"?

Za navedeni period dana uvedite "Happy Hour" popuste. Povlašćene cene se istovremeno menjaju u kasama i na etiketama na rafovima kod artikala koje su predmet popusta.

Ne želite više da plaćate kazne zbog odstupanja izloženih cena od onih u kasa sistemu?

Jedan mađarski lanac megamarketa je samo u 2006. toj godini platio više od 33 hiljada eura raznih kazni zbog odstupanja u cenama na kasama u odnosu na izložene!

Želeli bi ste da prikažete vaše cene i u Eurima pored cena u Dinarima? Dodatne informacije!

Sa Pricer sistemom prikazivanje cena u više valuta postaje osnovna funkcija! Ubrzajte proces odlučivanja kod potrošača, prikažite dodatne informacije o proizvodu kao što su na primer zemlja porekla ili alergeni koje sadrži određeni proizvod!

Za lojalne potrošače - daljinski upravljač na privezku ključeva

Sa Pricer sistemom se mogu naručivati i daljinski upravljači, koji mogu da se programiraju, njihova glavna funkcija je očitavanje dodatnih informacija koje su uprogramirane na etiketu. U stvarnosti daljinski upravljač obslužuje dve ciljne grupe: lojalne potrošače i prodajno osoblje. Lojalnim potrošačima možemo dati mali ESL daljinski upravljač pomoću kojeg mogu sa jednim pritiskom na dugme da pogledaju povlašćene cene proizvoda ili čak i da vide koliko bonus pojena dobijaju u slučaju kupovine datog proizvoda. Isti služi kao olakšanje zaposlenim radnicima u obavljanju operativnih zadataka pružajući informacije o proizvodu kao što je spisak otvorenih narudžbi, Facing ili druge informacije se mogu dobiti iz ERP sistema ili iz sistema za upravljanje zalihama.

Centralna kontrola

U slučaju distributivnih lanaca cene možete slati u pojedine prodavnice centralizovano s time da iz svake prodavnice dobijate povratne informacije o izvršenom ažuriranju cena. Pomoću centralizovane kontrole možete proveravati i rad vaših zaposlenih, možete utvrditi koliko etiketa nisu izložili u prodajni prostor.

Garantovano iste cene na svim kanalima

Pomoću Pricer sistema električnih etiketa se može garantovati da se u vašoj online prodavnici cene poklapaju sa cenama na policama maloprodajnih objekata u svakom slučaju šta više sve to automatski! Vaši potrošači se neće razočarati, dok vaši zaposleni neće imati dodatna opterećenja zbog konstantnih provera cena. Sinhronizujte cene web prodavnice sa cenama u prodavnicama!

PRICER softver se može integrisati sa bilokojim softverom.