Extra dodatne funkcije

Pricer kiosk multifunkcionalni
digitalni displej

Multifunkcionalni displej koji obavlja različite zadatke u marketinške svrhe i informaciju pruža kupcima.

Njegova funkcionalnost je ograničena samo vašom maštom!

Funkcija provere cene: Kiosk uređaj je opremljen čitačem bar kodova, pomoću kojeg se može proveriti cena proizvoda.

Registracija lojaliti kartice: Pomoću Kiosk uređaja postoji mogućnost da kupac poseti web stranicu kompanije na kojoj može da registrira sobstvenu lojaliti karticu.

Pristup online prodavnice: Pomoću Kiosk uređaja kupci jednostavno mogu da pristupe na površinu online prodavnice na kojoj lako mogu da izvrše online kupovinu.

Pokretna promocija i reklama: čim se kupac zaustavi ispred Kioska, reklame se automatski zaustavljaju i pojavljuje se početni ekran. Ekran je dostupan u veličinama od 21 i 27 inča, tako da reklame mogu biti spektakularne čak i iz daljine.

Virtuelno ogledalo: savršeno rešenje za prodavnice odeće, optike i kozmetike. Kupac isprobava odeću ili naočare, i odmah može poslati svoju digitalnu fotografiju bilo kome.

Zatražite pomoć: chat ili poruku pošaljite osoblju prodavnice.

Pretraga proizvoda: Pomoću multifunkcionalnog Kiosk uređaja koji je povezan sa Pricerovim digitalnim etiketama na digitalnoj mapi prodavnice možemo pokazati gde se nalazi traženi proizvod u prodavnici.

Prikaz promotivnih kataloga: Svi promotivni katalozi mogu biti prikazani na datoj površini na način da ih kupac može izabrati, prelistati stranice i pogledati uvećanu sliku i informativni sadržaj datog proizvoda.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na www.pricer.rs

E-ŠINA-Digitalna reklama

E-ŠINA, digitalna full kolor reklama na policama

Da li biste želeli da uvek budete korak ispred konkurencije u izgledu prodavnice?

Da li ste znali da sa PRICER-ovim najnovijim E-Rail rešenjem – u kome se traženi podaci učitavaju iz ERP sistema vaše prodavnice preko interfejs veze – možete prikazati digitalne reklame direktno na šine polica? Koristite digitalne E-šine na policama i začarajte vaše kupce! Zaradite dodatni prihod, jer će i vaši proizvođači biti zadovoljni novom mogućnošću da svoje promocije prikažu direktno ispod sopstvenih proizvoda! Potrebno je samo da obezbedite Wi-Fi vezu, a mi ćemo vam pomoći u nabavci neophodne opreme. Kreirajte plan izgleda etikete i ubacite željene slike.

GPS u prodavnici

Senzacija godine koja je tačnija od GPS sistema!

PRICER-ovo najnovije rešenje je ove godine dobilo nagradu za „najbolje korisničko iskustvo” (RETA) za nagradu u maloprodajnoj tehnologiji. Zar vaši kupci ne mogu pronaći proizvode koje traže među hiljadama proizvoda? Da li su prodavci preplavljeni stalnim pitanjima? PRICER nudi rešenje za to.

Pokušajte da potražite traženi proizvod na digitalnoj mapi referentne prodavnice.

Pricer elektronske etikete na policama predstavljaju budućnost već duže vreme, pisali smo o prednostima tehnologije nebrojeno puta. Određivanje cena pritiskom na dugme, prikaz dodatnih informacija, dvosmerna bezbedna komunikacija, spektakularan prikaz specijalnih promocija, popusta i još mnogo toga, ali u 2017.godini je Pricer učinio nešto što još nije bilo na tržištu!

Pozicioniranje proizvoda pomoču PRICER infrastrukture. Kako to funkcioniše?

PRICER elektronske etikete na policama koriste bezbednu OVC tehnologiju (optička bežična komunikacija - OVC) za komunikaciju sa vašim ERP sistemom. OVC omogućava dvosmernu komunikaciju, tako da svaka etiketa može da prima podatke (ažuriranje) i šalje potvrdne informacije (povratne informacije o ažuriranju). Koristeći metodu triangulacije na osnovu brzine povratnog signala pomoću PRICER infrastrukture sistem može da odredi tačnu lokaciju pojedinačnih etiketa, odnosno pojedinačnih proizvoda. I ako je proizvod premešten unutar prodavnice lokacija Pricer etikete to jest proizvoda se automatski ažurira na digitalnoj mapi!

Vaši kupci mogu da unesu naziv traženog proizvoda na KIOSK uređaj (PRICER-ov informativni stub) ili uz pomoć APLIKACIJE preuzete na njihov telefon pretraže žejeni artikal a PRICER će prikazati tačnu lokaciju proizvoda na interaktivnoj mapi!

Rešenje već funkcioniše u francuskom lancu, DIY prodavnice Leroi Merlin.

Ako želite da vaši kupci pronađu željene proizvode interaktivno, lako i brzo, izaberite PRICER elektronske etikete! Skinite teret označavanja cena sa svojih zaposlenih i fokusirajte se na povećanje korisničkog iskustva uz pomoć Pricer elektronskih etiketa na vašim policama!

Pricer - Shelf Vision monitoring sistem

PRICER SHELF Vision monitoring sistem je inteligentno rešenje za kontrolu dopune proizvoda i praćenja potrošnje artikla na policama

Nepravilno dopunjenje proizvoda, neodgovarajući proizvodi i prazni prostori na policama?

PRICER-ovo jedinstveno rešenje Shelf Vision svaku grešku otklanja. Ovaj inovativni sistem može da upozori zaposlene da je polica prazna, ili da li je proizvod uklonjen/zamenjen na pogrešnom mestu. Pomoću pametnog mobilnog uređaja zaposleni dobiju informaciju i zadatak ako su police prazne ili ako je artikal postavjen na pogrešno mesto i pomoću veštačke inteligencije (AI) analizira količinu artikla koja treba da se dopuni ili postavi na policama. Da li biste želeli da ga testirate? Pružamo vam mogućnost ovoga, samo nam se obratite sa poverenjem!

Pricer Poster

Funkcija DIGITALNOG OGLAŠAVANJA PRICER POSTER

Da li biste želeli u svojoj prodavnici da prikažete promocije za svoje kupce koristeći cene proizvoda dobijene direktno iz vašeg ERP prodajnog sistema?

Sa funkcijom PRICER POSTER, ovo je vrlo lako i jednostavno. Samo smislite i dizajnirajte svoj promotivni interfejs prilagođen potrebama vašim kupcima, a PRICER će obezbediti da se ekrani sa wi-fi vezom - koji čak može biti i LCD TV prema određenim parametrima - uvek prikazuje vaše promocije u savršenom kvalitetu i po aktuelnim cenama. Ako se cena artikla menja u bazi podataka (ERP) ona se automatski ažurira i na promotivnim monitorima. Zahvaljujući tome, možete smanjiti troškove digitalnog oglašavanja i ujedno povećavate potrošačko zadovojstvo.