SaaS i visok kvalitet rešenja učinili su da Migros odabere Pricer

Podaci:

Kupac: Migros Etrembieres
Država: Francuska
Sektor: Namirnice
Broj i tip ESL-a: 45.000 SmartTAG HD

Opis:

ESL sistem koji je uspostavila francuska prodavnica prehrambenih proizvoda Migros Etrembieres bližio se kraju života. Nakon evaluacije, izabran je Pricer sistem sa cloud rešenjem Pricer Plaza. Prodavnica sada ima veoma efikasno i jednostavno rešenje koje pomaže prodavnici da prati zalihe i ažurira cene u svim odeljenjima, kao i u odeljenjima morskih plodova i voća i povrća gde se menjaju cene na dnevnoj bazi.

Izazov:

Prodavnica Migros Etrembieres u Haute-Savoie u Francuskoj je hipermarket od 5.000 m² koji je imao staru generaciju elektronskih cena na policama na koje je nalepnica morala da se odštampa, a zatim zalepi. Zaposleni u prodavnici su trošili mnogo vremena na ažuriranje etiketa i nisu bili naklonjeni kupcima.

Rešenje:

Pricer je ponudio svoj asortiman SmartTAG HD etiketa koje potrošačima nude veoma dobru čitljivost informacija o proizvodu (naziv, cena itd.), a zaposlenima u prodavnici raznovrsnu etiketu koja im omogućava da budu produktivniji.

Zahvaljujući ovoj novoj generaciji etiketa, pre otvaranja prodavnice, prikazuju se bitne informacije: raspoložive zalihe kao i datum sledeće isporuke. Ovi podaci omogućavaju zaposlenima da brže reaguju na artikle koji se stavljaju na police i buduće nestašice zaliha.

Među 45.000 instaliranih etiketa, odeljenja za voće i povrće i morske plodove takođe imaju koristi od prednosti elektronske etikete na policama, odeljenja u kojima se svakodnevno ažuriraju podaci proizvoda. Zaposleni u prodavnicama štede mnogo vremena jer više ne moraju da štampaju papirne etikete i zatim ih stavljaju na police. Ažuriranje se vrši direktno na polici i ažuriranje informacija je skoro trenutno.

Rešenje Pricer je takođe odabrano zahvaljujući instalaciji zasnovanoj na oblaku sa SaaS (Softver kao usluga) modelom, koji omogućava centralizaciju informacija. Ispadi ili ažuriranja servera stoga više nisu briga za IT timove.

Pogledajte video da biste otkrili potpuno rešenje.

Link: https://vimeo.com/712780408/466e93116d